New Life Spectrum Thera A+ Regular Formula 100 gr - Açık Paket

Stok Kodu
ACKYN005
Barkodu
1010081
Bu ürünü satın aldığınızda
1650 Evcilal Puan kazanabilirsiniz.
Kazandığınız puanları üyelik hesabınızda biriktirebilir veya dilerseniz sonraki alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Biriken puan, kullanılıncaya kadar silinmemektedir.
165,00 TL
EFT/Havale ile ödemede %4 indirim
17,05 TL den başlayan taksitlerle!!
1-3 iş gününde kargoda

New Life Spectrum Thera A+ Regular Formula 100 gr - Açık Paket

Thera A+ Regular Formula, Tüm küçük boy balıkların beslenme ihtiyacına özel geliştirilmiş akvaryum balık yemi çeşitlerinden birisidir.
  • Etçil ve otçul her iki türden beslenen küçük boy balıklar ve yavrular için özel seçilmiş ham maddeler ile hazırlanmış, içeriğinde bulunan sarımsak özü allicin sayesinde balıkların bağışıklık sistemini güçlendiren ve parazit oluşumunu engelleyen, krill ve ringa balığından sağlanan zengin protein içeriği ile balıkların tüm besinsel ihtiyaçlarını karşılayacak özellikte, kolay sindirilebilir, 1 mm boyutunda granül yemdir.
  • Balığın kondisyon kazanmasını sağlar. Akvaryuma balık eklenmesi, hastalıktan kurtulma evresi, yavru balık için ayrılması ve balığın yer değiştirmesi gibi balığın stres altında olduğu zamanlarda kullanılması özellikle uygundur.
  • Thera A+ bir ilaç değildir, hastalıkla mücadele dönemlerinde eş zamanlı devam ettirilmesi uygun olacaktır.
  • Etçil, otçul ve her iki türde beslenen balıklar için uygundur ( tatlı su ve tuzlu su )
  • 100 gramlık pakettir.
 
İçindekiler : Ringa balığı, kril, balık proteini, midye, buğday unu, spirulina, su yosunu, buğday glüten, balık yağı, beta kroten, izole edilmiş soya fasülyesi, sarımsak, vitamin A asetat, aktif D hayvansal sterol D3, vitamin B12 katkıları, tiamin, DL alfa tokoferol E, riboflavin katkısı, folik asit, niasin, biyotin, kalsiyum pantotenat, piridoksin hidroklorid, L ascorby 2 polyphosphate , etilendiamin dihidroiyodür, kobalt sülfat, bakır sülfat, demir sülfat, mangan sülfat, kolinklorür ve antioksidan.
 
 
Analiz: Ham protein % 38, ham yağ % 7, nem % 10, ham kül % 9, Ham selüloz % 3, HCL'de çözülmeyen kül % 3, kalsiyum % 1, Vitamin A 8000 IU/Kg, Vitamin D 450 IU/Kg, Vitamin E 200 Iu/Kg.
Kovadan bölünerek açık paket olarak kraft doypack ambalaj ( güvenli kilitli ) ile gönderilmektedir. Ürün resmi temsilidir.
Balığa Göre Yemler : Discus Yemleri, Cichlid Yemleri, Tanganjika Cichlid Yemleri, Malawi Cichlid Yemleri, Cüce Cichlid Yemleri, Gurami ve Melek Yemleri, Tetra Türü Balık Yemleri, Canlı Doğuran Yemleri
İlaç niyetine
İlaç niyetine haftada bir kaç kez verilmesi gereken bir ürün. Tavsiye ederim.
önder volkan erikçi | 09/09/2012
İç parazite çok iyi geldi
Balıklarımda iç parazit vardı hemen hemen hepsi saydam dışkı yapıyor iştahsızlardı. Ancak bu yeme çok ilgi gösterdiler ve bi kaç saat sonra çoğunun dışkılarında düzelme gördüm
Ali Duman | 18/08/2012
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
New Life Spectrum Thera A+ Regular Formula 100 gr - Açık Paket New Life Spectrum Thera A+ Regular Formula 100 gr - Açık Paket ürünü en uygun fiyat ve bedava kargo imkanı ile Evcilal'dan hemen satın alabilirsiniz! ACKYN005
New Life Spectrum Thera A+ Regular Formula 100 gr - Açık Paket

Tavsiye Et Puan Kazan

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.