Bio Pet Active Vitalidog Köpek Multivitamin 150 adet

Kategori
Stok Kodu
op_412-DVITA150
Barkodu
8698931092014
Bu ürünü satın aldığınızda
1400 Evcilal Puan kazanabilirsiniz.
Kazandığınız puanları üyelik hesabınızda biriktirebilir veya dilerseniz sonraki alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Biriken puan, kullanılıncaya kadar silinmemektedir.
%8
140,00 TL
152,00 TL
EFT/Havale ile ödemede %4 indirim
14,47 TL den başlayan taksitlerle!!
1-3 iş gününde kargoda

Köpek Vitamini 150 Tablet Bio Pet Active

Köpek Bakımı ,Köpekler için özel olarak geliştirilmiş sağlıklı ve güzel köpeklere sahip olmanıza yardımcı köpek vitamini ürünüdür.
  • Yavru ve yetişkin köpek dostlarımızın sağlıklı gelişimini destekleyen ve onların hastalıklara karşı daha dirençli olmasını sağlayan tam ve dengeli köpek vitamini ve aminoasit karışımıdır.
  • A vitamini,dostumuzun cildinde meydana gelebilecek kuruluk, sertleşme ve kaşıntının azaltılmasına yardımcı olur; hastalık ve kimyasalların zararlarına karşı onu korur.
  • E vitamini,kalp-damar, göz ve sinirsel hastalıklar ve daha birçokları gibi yaşlanmadan ve stresten kaynaklanan hastalıklardan korunmasına yardımcı olur.
  • Vitamin B9, Folik Asit, köpeklerin özellikle gebelik dönemlerinde ihtiyaç duydukları bir vitamindir. Gebelik öncesi dönemde de düzenli kullanıldığı takdirde anne karnındaki yavruların sağlıklı gelişimini destekler.
  • Vitamin B5, Pantotenik Asit, anti-stres vitaminidir. Yeterli miktarda günlük B5 Vitamini alamayan sevimli dostumuz enfeksiyonlarla mücadele edemez.
  • Vitamin H, Biotin, tüm hayvan dostlarının baş etmekte en çok zorlandığı konu olan tüy dökülmesi sorunuyla mücadele etmemizde bize ve köpeğimize yardımcı olan çok önemli bir vitamindir. Biotin sayesinde köpeğimiz o hayran olduğumuz sağlıkla parlayan ve dökülmeyen tüylere sahip olacaktır.
Alışverişinizden sonra ürüne yorum yapın, alışveriş puanı kazanın! Sorularınız için iletişim formunu kullanınız.
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Bio Pet Active Vitalidog Köpek Multivitamin 150 adet Bio Pet Active Vitalidog Köpek Multivitamin 150 adet ürünü en uygun fiyat ve bedava kargo imkanı ile Evcilal'dan hemen satın alabilirsiniz! op_412-DVITA150
Bio Pet Active Vitalidog Köpek Multivitamin 150 adet

Tavsiye Et Puan Kazan

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.