Great Salt Lake SepArt Artemia Yumurtası 425 gr

Kategori
Stok Kodu
ST0019
Barkodu
Bu ürünü satın aldığınızda
29736 Evcilal Puan kazanabilirsiniz.
Kazandığınız puanları üyelik hesabınızda biriktirebilir veya dilerseniz sonraki alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Biriken puan, kullanılıncaya kadar silinmemektedir.
2.973,57 TL
EFT/Havale ile ödemede %4 indirim
307,24 TL den başlayan taksitlerle!!
1-3 iş gününde kargoda
Salt Lake Aqua Feed Sep-Art Artemia Cysts 425 gr
Yeni jenerasyon açılmamış elektromanyetik kabuklu artemia yumurtaları
 

Tuzlu su kereviti (Artemia), her türden balık yavrusu için aranan değerli bir tattır. Yetişkin balıklar ve pek çok omurgasız canlı da bu canlı tuzlu su kereviti larvalarını ve yetişkinlerini iştahla yer. Özellikle ABD’nin Utah eyaletindeki Büyük Tuz Gölü’nden gelen Artemia yumurtaları çok kalitelidir.

Yumurta kalitesinde en önemli konu çatlama oranı olup 100 adet yumurtadaki çatlayan yumurta ve elde edilen larva miktarını belirtir. Genel olarak Salt Lake orijinli yumurtalarda bir gramda 270 -280.000 dolayında yumurta bulunur.Garantili, mükemmel kuluçkadan çıkma oranı ile küçük ebatlı larvalar çok küçük balık yavruları için önem taşır ve özenle bir araya getirilmiştir.

Sep-Art artemianın normal artemiadan farkı ; 

Artemia yumurtaları özel bir süreçten geçirilerek elektromanyetik alan ile kaplanıyor. Bu manyetik alan sayesinde, yumurtaların kabukları manyetik alan kazanmış oluyor. Artemiaların çıkma sürecinde , bir mıknatıs yardımı ile kabuklar çekilebiliyor ve toplanan boş kabukların dışarı tahliyesi ile , daha fazla açılmış artemiaya olanak sağlanmaktadır.


 

Salt Lake USA.
Garantili yüksek açılım oranına sahiptir.
 
Artemia ne işe yarar 
Henüz açılmamış Artemia yavruları, yavru balıkları büyütmek için ideal bir canlı yemdir. Aynı zamanda tuzlu sudaki omurgasız ve mercanları beslemek için de uygundur.
Artemia nasıl çıkarılır ?
1 tatlı kaşığı yemi 250 ml(1/4 lt) su ile doldurulmuş bir kaba boşaltınız. Suyu iyi havalandırarak, oda sıcaklığında 24 saat bırakın.
Uygun su sıcaklığı 26-28 santigrad derecedir.
 
Net Ağırlik 425(+)(-)1gr
Balığa Göre Yemler : Yavru Balık Yemleri, Betta Yemleri, Discus Yemleri, Gurami ve Melek Yemleri, Tetra Türü Balık Yemleri, Canlı Doğuran Yemleri, Japon Balıkları ve Koi Yemleri
Alışverişinizden sonra ürüne yorum yapın, alışveriş puanı kazanın! Sorularınız için iletişim formunu kullanınız.
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Great Salt Lake SepArt Artemia Yumurtası 425 gr Great Salt Lake SepArt Artemia Yumurtası 425 gr ürünü en uygun fiyat ve bedava kargo imkanı ile Evcilal'dan hemen satın alabilirsiniz! ST0019
Great Salt Lake SepArt Artemia Yumurtası 425 gr

Tavsiye Et Puan Kazan

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.