Nature Plan Papağan Yemi 800 gr

Kategori
Stok Kodu
op_501-3010
Barkodu
8699004230104
Bu ürünü satın aldığınızda
926 Evcilal Puan kazanabilirsiniz.
Kazandığınız puanları üyelik hesabınızda biriktirebilir veya dilerseniz sonraki alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Biriken puan, kullanılıncaya kadar silinmemektedir.
92,56 TL
EFT/Havale ile ödemede %4 indirim
9,56 TL den başlayan taksitlerle!!
1-3 iş gününde kargoda

 Nature Plan Papağan Yemi 800 gr

Nature Plan Premium Papağan Yemi, Papağanların doğadaki beslenme alışkanlıkları göz önünde tutularak, fiziksel ve biyolojik ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılayabilecek şekilde tasarlanmıştır. Özel olarak geliştirilen nitelikli karışım oranları ile en seçkin tahıllar kullanılarak, "yem hijyen kuralları”na uygun olarak paketlenmiştir.

 

İçindekiler: Çekirdek, sorgum, aspir, genetik olarak değiştirilmiş mısır, yer fıstığı, keçiboynuzu,maş fasülyesi, kabak çekirdeği.

 

Besleme Tavsiyesi: Tüketecek evcil hayvan başına günde yaklaşık 40-50g (4-5 yemek kaşığı) ürün vermeniz tavsiye edilir..


Alışverişinizden sonra ürüne yorum yapın, alışveriş puanı kazanın! Sorularınız için iletişim formunu kullanınız.
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Nature Plan Papağan Yemi 800 gr Nature Plan Papağan Yemi 800 gr ürünü en uygun fiyat ve bedava kargo imkanı ile Evcilal'dan hemen satın alabilirsiniz! op_501-3010
Nature Plan Papağan Yemi 800 gr

Tavsiye Et Puan Kazan

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.