Natur Brewers Yeast 75 gr 150 Tablet

Kategori
Stok Kodu
947-0002
Barkodu
8601299062010
Bu ürünü satın aldığınızda
4450 Evcilal Puan kazanabilirsiniz.
Kazandığınız puanları üyelik hesabınızda biriktirebilir veya dilerseniz sonraki alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Biriken puan, kullanılıncaya kadar silinmemektedir.
445,00 TL
EFT/Havale ile ödemede %4 indirim
45,98 TL den başlayan taksitlerle!!
1-3 iş gününde kargoda

Natur Brewers Yeast 75 gr 150 Tablet

Köpeklerde tüy dökülmesini önleyen, kepek oluşumunu engelleyen, sindirim sistemini düzenleyen ve bağışıklığı arttıran tabletlerdir.
Brewers yeast yapısı gereği yüksek oranda B komplex vitaminler, organik mineraller ve çeşitli aminoasitler içerir. Bu özelliğinden dolayı deri ve tüy sağlığını destekler. Tüy dökülmesinin şiddetini ve süresini azaltır.
Ayrıca Brewers yeast, yapısında bulunan yüksek oranda MOS (Mannanoligosakkarit) sayesinde sindirim siteminde bulunan zararlı mikroorganizmaların lectin bağları ile bağlayarak vücuttan atılmasına yardımcı olur. Böylece zararlı mikroorganizmaların sindirim sisteminde kolonize olarak, enfeksiyon oluşturma riskini azaltır ve bu sayede eşsiz prebiyotik etkisini göstermiş olur.
Yine Brewers yeast’in yapısında bulunan yüksek oranda β Glucan etkisiyle makrofajları aktive ederek hücresel bağışıklığın yükselmesine yardımcı olur.
Brewers Yeast
Kullanım Tavsiyesi:
Her 10 kg canlı ağırlık için 1 tablet/gün
Ambalaj Şekli:
150 tabletlik kilitli kapaklı şişe
Alışverişinizden sonra ürüne yorum yapın, alışveriş puanı kazanın! Sorularınız için iletişim formunu kullanınız.
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Natur Brewers Yeast 75 gr 150 Tablet Natur Brewers Yeast 75 gr 150 Tablet ürünü en uygun fiyat ve bedava kargo imkanı ile Evcilal'dan hemen satın alabilirsiniz! 947-0002
Natur Brewers Yeast 75 gr 150 Tablet

Tavsiye Et Puan Kazan

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.