Hills Kitten Tuna Ton Balıklı Yavru Kedi Maması 1,5 kg

Stok Kodu
610-607657
Barkodu
052742059655
Bu ürünü satın aldığınızda
6000 Evcilal Puan kazanabilirsiniz.
Kazandığınız puanları üyelik hesabınızda biriktirebilir veya dilerseniz sonraki alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Biriken puan, kullanılıncaya kadar silinmemektedir.
%20
600,00 TL
750,00 TL
62,00 TL den başlayan taksitlerle!!
1-3 iş gününde kargoda

Hills Kitten Tuna Ton Balıklı Yavru Kedi Maması 1,5 kg

Hill's™ Science Plan™ Kitten Tuna, bağışıklık ve sindirim sistemini desteklemek için formüle edilmiştir. Etkinliği klinik olarak kanıtlanmış antioksidan ve ideal seviyelerde DHA katkısına sahiptir.

Hills Kitten Tuna Ton Balıklı Yavru Kedi Mamasının Önemli Avantajları:

Bağışıklık sistemini destekleyen ve etkinliği klinik olarak kanıtlanmış antioksidan katkısı

Hayati önem taşıyan organların sağlığını destekleyen dengeli ve sodyum oranları

Yüksek kaliteye sahip içerikler sayesinde sağlıklı sindirim ve üstün lezzet - % 100 Memnuniyet Garantisi

Yavru kediler, gebe ve emziren dişi kediler, genellikle ad libitum beslenebilirler. Bu aralıklar yalnız bir başlangıç noktasıdır çünkü evcil hayvanların ihtiyaçları değişiklik gösterir.Verilecek miktarı ideal vücut ağırlığına göre ayarlayınız.

YAVRU KEDİLER

Science PlanTM Kitten sütten kesildikten sonra 1 yaşına kadar kadar verilmelidir. Yavru kediler genellikle sınırsız miktarda Science PlanTM Kitten ile beslenirler ancak aşağıda belirtilen beslenme miktarları, günde 2-4 öğün için bir başlangıç noktası olarak ve ideal vücut durumunu muhafaza etmek için ayarlanacak olan miktarların belirlenmesi için kullanılabilir.

Ton Balıklı (minimum %6): Tavuk ve hindi unu, mısır unu, hayvansal yağ, ton balığı, mısır gluteni unu, dijest, keten tohumu, kurutulmuş pancar küspesi, potasyum klorid, balık yağı, L-lizin hidroklorid, tuz, L-tritofan, taurin, magnezyum oksit, vitaminler ve iz elementler. Doğal olarak karıştırılmış tosoferoller, sitrik asit ve kuşburnu özü ile korunmaktadır.

Alışverişinizden sonra ürüne yorum yapın, alışveriş puanı kazanın! Sorularınız için iletişim formunu kullanınız.
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Hills Kitten Tuna Ton Balıklı Yavru Kedi Maması 1,5 kg Hills Kitten Tuna Ton Balıklı Yavru Kedi Maması 1,5 kg ürünü en uygun fiyat ve bedava kargo imkanı ile Evcilal'dan hemen satın alabilirsiniz! 610-607657
Hills Kitten Tuna Ton Balıklı Yavru Kedi Maması 1,5 kg

Tavsiye Et Puan Kazan

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.