Ferplast Atlas 40 Gri 49 x 68 x h 45,5 cm

Stok Kodu
8010690058160
Barkodu
8010690058160
Bu ürünü satın aldığınızda
23303 Evcilal Puan kazanabilirsiniz.
Kazandığınız puanları üyelik hesabınızda biriktirebilir veya dilerseniz sonraki alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Biriken puan, kullanılıncaya kadar silinmemektedir.
%5
2.330,26 TL
2.452,91 TL
240,77 TL den başlayan taksitlerle!!
1-3 iş gününde kargoda
Kapıda Ödeme Gönderilmez

Ferplast Atlas 40 Taşıma Kabı

 

Köpeğinizle huzur içinde ayrılın, yolculuk kesinlikle keyifli olacak! Özellikle orta boy köpekler için uygun olan Atlas 40 evcil hayvan taşıyıcı araba, tren, gemi ve hatta uçakla seyahat için kullanılabilir. Dikkat: uçağa binme, seçilen havayolunun takdirindedir. Arkadaşınızla ayrılmadan önce, şirket tarafından kabul edilen kurallar hakkında bilgi almanız tavsiye edildiğinden şirketle iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

Atlas 40 köpek taşıyıcının alt ve üst katı termoplastik reçineden yapılmıştır, kapı plastik kaplı çelikten yapılmıştır, kullanımı basit, etkili ve güvenli: düğme çevrilerek dört nokta etkinleştirilir Kapıyı taşıyıcının ana yapısına sabitleyen ve böylece yolculuk sırasında istenmeyen kazara açılmayı önleyen bağlantı elemanları. Kapı ayrıca evcil hayvan taşımacılığı ile ilgili yürürlükte olan IATA yönetmeliklerine uygun olarak tasarlanmış 25 x 25 mm'lik bir fileye sahiptir.

Atlas 40 hayvan taşıma kutusunun paketinde, kapıya sabitlenebilen kablo bağları ve daha fazla güvenlik için yan kilitlere uygun özel delikler yerleştirmek için 8 vida bulacaksınız.

Çok işlevsel olan Atlas 40, hem sabit bir kulp hem de çıkarılabilir ve uzatılabilir bir kulp ile donatılmıştır. Geniş yan havalandırma ızgaraları doğru hava sirkülasyonu sağlar. Emniyet kilitli yan çıtçıtlar, uzun yolculuklarda bile evcil hayvan taşıyıcısını sıkıca kapalı ve sabit tutar. Atlas 40 köpek taşıyıcı, sahip olduğu kullanışlı plastik yemlik sayesinde sadık arkadaşınızın istediği zaman içmesine veya yemek yemesine olanak tanır.
Son olarak, yan havalandırma yuvalarını kapatmak için tren, gemi veya uçakla nakliye için isteğe bağlı olarak uygun ağ kiti de mevcuttur.

Orta boy köpekler için termoplastik reçineden taşıma kutusu
Araba, tren, gemi veya uçakla seyahat için ideal
Yürürlükteki IATA yönetmeliklerine uygun 25 x 25 mm fileli kapı
Çıtçıt kapamalı yan kancalar
Çıkarılabilir ve uzatılabilir tutamak
Dahili havalandırma için büyük ızgaralar
Plastik besleyici dahil
Vidaları sabitlemek için deliklerle donatılmıştır, dahildir
Kapıya uygulanacak kullanışlı kelepçeler dahil
Hareketi kolaylaştırmak için bir tekerlek takımı veya pamuklu bir yastık (isteğe bağlı) uygulama imkanı
Tren, gemi veya uçakla taşıma için özel ağ seti de aksesuar olarak mevcuttur.
NB Gerçek uçağa binmeyi doğrulamak için havayoluyla iletişime geçin.
Maksimum yük: 20 Kg
Taşıyıcının net ağırlığı: 3,72 Kg

 

Alışverişinizden sonra ürüne yorum yapın, alışveriş puanı kazanın! Sorularınız için iletişim formunu kullanınız.
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Popüler kategoriler arasında seçimini yap, alışverişe başla.
Ferplast Atlas 40 Gri 49 x 68 x h 45,5 cm Ferplast Atlas 40 Gri 49 x 68 x h 45,5 cm ürünü en uygun fiyat ve bedava kargo imkanı ile Evcilal'dan hemen satın alabilirsiniz! 8010690058160
Ferplast Atlas 40 Gri 49 x 68 x h 45,5 cm

Tavsiye Et Puan Kazan

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.